4 Nisan 2013 Perşembe

fue yöntemiyle kaş ektirme

fue yöntemiyle kaş ektirme nedir?

Seyrek kaşlı olmak bazıları için ciddi bir sosyal fobi haline gelebilmektedir. Gözü güzel gösteren organ kaşlarımız olduğuna göre kalem gibi kaşlara sahip olmak için ne yapılabilir. Cevap gayet basit: Fue yöntemi ile kaş ekimi

Peki bu fue yöntemiyle kaş ektirmek (kaş ekleme) nedir ve nasıl yapılıri fiyatı ücreti nedir

fue yöntemiyle kaş ektirme-fue yöntemi kaş ekimi fiyatları yapılan yerler 1

fue yöntemiyle kaş ektirme-fue yöntemi kaş ekimi fiyatları yapılan yerler 1Kaş insan yüzünde her ifadedeye katılan en önemli estetik yapıdır.Çizgi resimlerde bile en önemli unsurlardandır.Total kaybı,eksilmesi veya yaralanması çok dikkat çekici olmaktadır.
Eksikliğin giderilmesinde kullanılan en yaygın uygulama kalıcı makyaj olmakla birlikte FUE yöntemi ile kıl kökü nakli çok daha etkin bir çözüm olarak giderek yaygınlaşmaktadır. Eski yöntem olan FUT tekniğiyle kaş nakli kalıcı makyajdan daha itici göründüğü için yaygınlaşamamıştır.

Kaş kılların çıkış açısı çok değişken olan bir yapıdır.Her alandaki kaş farklı açıyla çıkmaktadır.Burun kökünde yukarı bakarken yanlarda kulağa doğru bakmaktadır genel olarak düşünüldüğünde yelpaze görünümdedir.

Kaş ekiminde kalitesi en iyi olan ense kılları kullanılır.Ekim esnasında dikkat edilmesi gereken en önemli şey kaşların çıkşı açısıdır.Varsa oradaki kılların çıkış açısı taklit edilir yoksa kaşları alınmamış birinin çıkış açısına benzetilir.Ne kadar alana ekileceği önceden simetrik bir şekilde çizilir.Ekilecek alana kıl kökleri tekli folliküller halinde ve santimetrekareye 40-60 kök gelecek sıklıkta ekim yapılır. FUE yöntemiyle kaş ekimi bu konuda tecrübeli cerrah tarafından yapılması halinde doğal kaştan ayırt edilmesi çok zordur.



fue yöntemiyle kaş ektirme-fue yöntemi kaş ekimi fiyatları yapılan yerler 2Kaş ekimi planlanan alanKaş ekiminde tek sorun kaş kalitesinde olupta uzamayan kıl kökü olmamasıdır. Enseden alınan kıl kökleri saçta olduğu gibi uzamaya devam edecektir bu durumda ayda bir iki defa kısaltarak şekil vermek gerekir.



fue yöntemiyle kaş ektirme-fue yöntemi kaş ekimi fiyatları yapılan yerler 3Kaş ekimi yapılan alan (hemen sonrası)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder